Become a Mate! Onze “Mates” hebben toegang tot hun eigen Personal Tailor en profiteren bovendien van een enorm product en service aanbod, geheel afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren! Lees alles over de voordelen voor de Mates van The TailorMates. In-store tailoring, dry-cleaning services en persoonlijke aanbiedingen. Maar ook altijd een wisselend product aanbod, op maat, zoals het hoort. Maatshirts en maatpakken bestellen met een simpele druk op de knop, maar ook Leisure Wear, seizoensgebonden fashion, accessoires en coole gadgets. The TailorMates is niet zo maar een store, maar een mannen concept-store! Geen tijd om ons te bezoeken? Dan is The Traveling Tailormates ideaal voor jou. Onze Personal Tailors staan voor je klaar en bezoeken je thuis, op kantoor, in je hotel of tijdens een spraakmakend event. Twijfel niet, become a Mate!

Nieuw: kortingen oplopend tot 30% voor Prime Mates.

Meer weten? Bel ons op 085-4000306 of mail naar info@thetailormates.com.

Start nu je TailorMate experience

Meld je aan met je e-mailadres, dan ontvang je per e-mail jouw aanbod op maat. Liever via mobiel? Download dan The TailorMates app!

Liever Mate op je mobiel? Download dan de mobile app. De app zal jouw TailorMate ervaring worden op je mobiel en geeft directe toegang tot je personal tailor, onze services en je persoonlijk product aanbod. En je kunt producten direct bestellen vanaf je mobiel.

Download in Apple Store

De app is nog niet beschikbaar voor Android, maar we werken daar aan!

Free measurement

Maak een vrijblijvende meetafspraak. Dat kan bij ons op locatie. Of maak een afspraak met de Traveling Tailor.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen