KIES VOOR EEN MAATPAK

Niet vermaakt, maar echt maatwerk. En niet duurder, een pak op maat vanaf €499,-.

Iedere man verdient een maatpak in zijn kast. Vooral als hij zijn pak draagt om te werken of indien zijn functie van cruciaal belang is voor zijn carrière. Echter, de meeste mannen zijn niet in staat om een maatpak te kopen. Velen zijn al tevreden als zij een pak uit het rek kunnen kopen van een afdeling van een gerenommeerd warenhuis of bestellen online. Hoewel er niets mis is met een “uit het rek” pak, indien vermaakt door een hoogopgeleide tailor. Echter heeft dit niets te maken met een maatpak. Dit is gewoon een vermaakt pak. “Made-to-Measure” maatpakken zijn beter omdat ze “customizen” mogelijk maken en zorgen voor een verbeterde pasvorm. Een stap verder op maat is het “bespoke” maatpak. De meeste mannen begrijpen het verschil tussen “made-to-measure” maatpakken vs. “bespoke” maatpakken niet.

Als je echt het beste maatpak wilt, is “bespoke” the best you can get. Maar voordat je het juiste maatpak koopt, moet je het verschil tussen made-to-measure vs. bespoke begrijpen. Ronald Gans, founder van The TailorMates, legt het uit op ons blog.

Het beste maatpak vind je bij The TailorMates. Wij zijn namelijk dé specialist in maatpakken in Amsterdam, handig gesitueerd aan de Zuid-As in een indrukwekkend pand. Binnen onze ruim opgezette concept-store bieden wij de mannen van de Zuid-As een groot aanbod in maatpakken, van klassiek tot modern. Ook is er qua prijs genoeg te kiezen. Een pak op maat uit onze ‘affordable luxury’ Business Line begint al vanaf €499. Voor de meer exclusieve maatpak is er de Executive Line, beschikbaar vanaf €1.500.

We zijn een maatwerk specialist, dus geen standaard pakken en overhemden die we vermaken, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie. We zijn een one-stop-shop voor business professionals. Met fantastische maatpakken, jasjes, maatshirts, Italiaanse schoenen en accessoires. Maar je kan bij ons ook een overhemd naar de stomerij brengen of een cadeau voor een onverwacht etentje uitzoeken. Handig, met een drukke agenda.

Ben je op zoek naar een unieke maatpak in Amsterdam? Dan staat The TailorMates voor je klaar. Maak snel een afspraak en ervaar zelf onze schitterende winkel. Bel ons direct op 020-7743700.