BRANCHEWINNAAR VAN DE NATIONALE BUSINESS SUCCES AWARD 2015 IN DE CATEGORIE MAATKOSTUUMS

branchewinnaar

Dat is nog eens leuk nieuws zo vlak voor de feestdagen! The TailorMates is gekozen tot winnaar van de Nationale Business Succes Award 2015 voor de maatkostuum branche. Een geweldige opsteker voor ons natuurlijk waar wij ontzettend trots op zijn. Wij vinden onszelf natuurlijk ook de specialist in maatwerk van Nederland en blijkbaar denkt de branche daar net zo over! Nog leuker is dat wij nu ook meedingen naar de absolute hoofdprijs, namelijk de Nationale Business Succes Award 2015 als meest innovatieve onderneming!

Quote oordeel nominatie commissie
‘The TailorMates BV heeft zich in zeer korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van maatkostuums, met een sterke positionering. Men heeft een enorme kennis en ervaring op het gebied van maatkostuums en heeft daarin reeds een uitstekende reputatie opgebouwd. Het wordt algemeen als een van de upcoming bedrijven op dit gebied gezien en weet haar grote vakkennis en haar klant- en servicegerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken’.

DANZKIJ ONZE MATES
Natuurlijk hadden we dit nooit kunnen bereiken zonder jullie, onze klanten, mates en ambassadeurs. Wij delen onze passie graag met jullie en jullie reacties, advies en enthousiasme stimuleert ons nog meer om elke dag weer het uiterste uit onszelf te halen. Dat is misschien nog wel belangrijker dan het winnen van de Nationale Business Succes Award 2015. Bijgaand nog een paar quotes uit het nominatie rapport die wij graag met jullie delen.

‘Een concept neerzetten dat niemand anders in Nederland op deze wijze heeft. Uniek qua positionering en volledig gericht op maatkleding voor heren en in beperkte mate ook voor de (zaken)vrouw’.

‘De mooiste stoffen en eigen vaklieden zorgen voor een perfect eindproduct’.

‘Veel aandacht wordt besteed aan de klantgerichtheid. Alle huidige communicatiemiddelen en mogelijkheden worden ingezet. Een community is geschapen’.

‘Zij voegt echt iets toe aan het pallet van herenkleding-aanbieders. Uniek qua positionering en qua uitvoering’.

‘Succes mag en moet gedeeld en gevierd worden. In de wereld van de maatwerk-herenkleding zeker de terechte branchewinnaar’!

logo2016_334x135

Kijk ook op: www.succesaward.nl

by Service @ TheTailorMates