Ontdek de verschillen, voel de verschillen en merk vooral het verschil. Ruil je confectie pak in en ontvang 15% korting op een nieuw maatpak van The TailorMates. We nodigen je uit voor een APK, een algemene pakken keuring.

frame APK

Maatwerk is een vak, een specialisme. Dat doe je er niet zo maar even bij! The TailorMates is dé specialist in maatpakken en maathemden van Nederland. Onze concept-store is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Geen standaard pakken en overhemden die we vermaken, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie. We zijn een one-stop-shop voor business professionals. Met fantastische maatpakken, jasjes, maatshirts, Italiaanse schoenen en accessoires. Maar je kan bij ons ook een overhemd naar de stomerij brengen of een cadeau voor een onverwacht etentje uitzoeken. Handig, met een drukke agenda.

Natuurlijk hangt je kast al vol met pakken, maar er is altijd een favoriete pak en een pak dat je nooit meer draagt om wat voor reden dan ook. Misschien is je figuur veranderd en zou je graag je pakken willen aanpassen aan je veranderde figuur en zo zijn er ongetwijfeld nog een aantal redenen.

The TailorMates wil je graag een APK (Algemene Pakken Keuring) aanbieden. Kom langs met je “oude” pak. Wij geven vrijblijvend onze mening over je pak. Misschien kunnen we het pak wel vermaken met onze instore tailoring service. Of misschien wil je het pak inruilen? Dat kan ook! Indien je dat wilt, zullen wij je “oude” pak in samenmerking met I:CO gaan recyclen. De opbrengst gaat dan naar een goed doel. Tegelijk bieden wij je 15% korting op de aanschaf van een nieuw maatpak bij The TailorMates, zowel Business Line als Executive Line. Een unieke kans dus om extra voordelig een echt maatpak aan te schaffen. Ontdek de verschillen, voel de verschillen en merk vooral het verschil.

De aktie is geldig tot 31 oktober 2015 en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Ben je geïnteresseerd? Maak dan een afspraak door te bellen met 020 774 3700, stuur een mail naar info@thetailormates.com of maak een afspraak online.

by Service @ TheTailorMates