Speciaal voor onze vrouwelijke fans kunnen wij melden dat The TailorMates vanaf vandaag een eerste Trunk Show in the Groom Room host: Monique Collignon Mariage Couture.

collignon

Onze eerste Trunk Show is een exclusieve samenwerking met Monique Collignon en haar nieuwe trouwlabel Mariage Couture! Monique en haar team hebben een waanzinnige collectie samengesteld die helemaal past bij de essentie van The Groom Room, namelijk het realiseren van jouw droomhuwelijk.

Van een ‘simpel’ kort jurkje tot het topstuk van de collectie, een waanzinnige lange strapless bruidsjurk van wijde tule, de Trunk Show collectie van Mariage Couture heeft het allemaal. En in dit geval ook allemaal Haute Couture. De jurken van Monique Collignon zijn verkrijgbaar in de prijsklasse van €859,- tot €5.900,- voor het topstuk. The TailorMates is trots dat wij als maatwerkspecialist zo’n fantastische collectie pakken en jurken kunnen aanbieden aan onze Mates, regulieren klanten en iedereen die op zoek is naar een unieke beleving die bijdraagt aan die droom dag, jullie eigen huwelijk!

Bezoek de Groom Room

by Service @ TheTailorMates