2e PAK, HALVE PRIJS!*

Speciaal voor onze Mates hebben we nu een heel scherp aanbod. Koop je nu een maatpak bij the TailorMates, dan kan je een 2e maatpak samenstellen voor de helft van de prijs! Kiezen tussen bepaalde stoffen, voeringen of knopen hoeft niet meer. Je kunt gewoonweg 2 unieke maatpakken samenstellen samen met onze Personal Tailors. En om bij het feestelijke thema te blijven is het aanbod ook geldig op onze collectie smokings!

2epakhalveprijs

COLLECTIE

The TailorMates beschikt over meer dan 600 verschillende soorten stoffen van de beste stoffenhuizen zoals Vitale Barberis, Zegna, Loro Piana, Holland & Sherry en Dormeuil. Stuk voor stuk iconische fabrikanten en makers van de beste stoffen op deze aardbol.
Onze maatpakken zijn gemaakt van sterke, natuurlijke stoffen, van een super 110 tot super 200 stof, ze blijven lang mooi, in optimale pasvorm en de afwerking is gericht op duurzaamheid en comfort.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Maak nu snel een afspraak met onze Personal Tailor. In onze Flagship store op de Zuidas of gewoon bij je thuis of op kantoor via onze Traveling TailorMates. Ook is het mogelijk een afspraak te maken met onze Personal Tailors in één van de Tribes vestigingen.

Afspraak maken

* Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Goedkoopste pak halve prijs. Actie geldig t.m. 31.12.2017

by Service @ TheTailorMates