AMBITIE
Wij willen groeien! The TailorMates wil de ambitie, dé maatpakken specialist van Nederland, echt waarmaken! Niet door nog beter service en maatwerk te leveren, maar juist deze unique selling points beschikbaar maken voor héél Nederland! Via onze mobiele service, The Traveling TailorMates! Natuurlijk begint het bij ambitie, maar samen met jullie, onze Mates, willen we die ambitie sneller realiseren.

THE TRAVELING TAILORMATES
Sinds 2015 hebben wij een service ontwikkeld waarmee we naar je toe komen en zo de aanschaf van het maatpak nog veel makkelijker maken. Dit is wel zo handig voor onze vaak erg druk bezette klanten. Onze Traveling Tailors reizen door heel Nederland en komen met onze mobiele concept store bij u thuis, op kantoor of tussen 2 afspraken door. Even een moment voor jezelf en daarna is het weer tijd voor business. Dankzij een exclusieve samenwerking met het succesvolle Tribes, flexibele werkplekken, werken onze Traveling Tailors nu al vanuit Office locaties in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Hier kunnen we ook klanten ontvangen. Voor The Tailormates is service ontzettend belangrijk. Wij noemen deze nieuwe Traveling Tailor mogelijkheid: The Traveling Tailormates en we merken dat onze vaak erg drukbezette doelgroep enthousiast is over het comfort van deze geboden service. Zie ook ons bezoek aan Businessclass.

CROWDFUNDING
The TailorMates start nu een Crowdfunding campagne, die wij graag onze Mates ook willen aanbieden. Crowdfunding is een transparante en moderne manier van financieren die helemaal van deze tijd is. Het past goed bij ons bedrijf en we hopen dat onze investeerders, als Mates, met ons mee groeien! Of andersom, dat onze Mates in ons willen investeren met als beloning een aantrekkelijk rendement van 8%.

Meer informatie? Bezoek www.kapitaalopmaat.nl/The-TailorMates-Corporations

by Service @ TheTailorMates