Ondanks de fijne nazomer staat de herfst voor de deur. De luchtige zomerkleding maakt weer plaats voor de najaarscollectie met mooie herfst tinten en warme kleuren! Bij The TailorMates is vanaf heden de najaarscollectie stoffen gearriveerd. Van complete maatpakken tot een single colbert of fijne, warme overcoat. Een mooi moment om ons te bezoeken in de Flagship Store of een afspraak in te plannen met één van onze Traveling Tailors. Ze ontvangen je graag in onze nieuwe Office locaties in Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

Businessman holding a wooden spoon

Herfst betekent ook kleur bij The TailorMates. De tinten van de herfst zien we ook terug in onze maatpakken. Kleuren die elke man staan en die heel eenvoudig te combineren zijn. Zoals je van ons gewend bent, van de beste stoffenhuizen uit Italië en Engeland, 100% fijne wol soorten zoals tweed en glenchecks en super comfortabel om te dragen.

frame pak  C11 najaar 2016

The TailorMates ontvangt je graag in onze Flagship store in Amsterdam om samen de nieuwe najaarscollectie door te nemen. Je kunt ook met ons afspreken in een van de Tribes Offices locaties in Rotterdam, Utrecht of Eindhoven. Geen tijd? Onze Traveling Tailors komen ook graag bij je langs. Maak nu direct een afspraak om dit najaar goed gekleed te beginnen.

Maak afspraak

by Service @ TheTailorMates