Dat is nog eens een fijne aanbieding zo vlak voor de feestdagen! Een complete tailor-made smoking, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke maten én smaak. Samen met onze Personal Tailors creëer jij je eigen smoking. Vind je zwart te saai? Geen probleem. Kies uit tientallen stoffen en kleuren combinaties om zo jouw eigen unieke smoking te maken. Van unieke voering tot de juiste knopen. Opvallen…. zal je zeker!

smoking

READY-TO-WEAR SMOKING: NU €299,-*

Geen tijd om een eigen smoking samen te stellen? We hebben nu tijdelijk een ready-to-wear collectie smokings. Hoogwaardige en stijlvolle smokings van uitmuntende kwaliteit. Natuurlijk is The TailorMates maatwerk specialist, maar als mate heb je de keuze. Passen en klaar of een eigen, tailor-made, smoking samenstellen. De keuze is aan jou!

Jouw Personal Tailor staat voor je klaar het jaar feestelijk af te sluiten! Maak een afspraak online of kom langs in onze flagship store. Ook is het mogelijk een afspraak te maken met onze Traveling TailorMates. Bijvoorbeeld in één van de Tribes vestigingen of gewoon, bij je thuis of op kantoor.

by Service @ TheTailorMates