bolenius2014-5

 

 

Wat dacht je van een heerlijke dag uit op de Zuidas?Er is genoeg te beleven in het zakelijk hart van onze hoofdstad. Naast talloze culturele events als ARTZUID 2015, Zuidas ondergronds en GET LOST art route zijn er ook genoeg andere leuke events, stores en restaurants te bezoeken

Midden op de Zuid-As ligt tussen de hoge kantoorgebouwen het moestuintje van restaurant Bolenius, waar chefkok en mede-eigenaar Luc Kusters zijn verse groenten oogst. De stijl van de gerechten wordt ‘New Amsterdam Kitchen’ genoemd. In de praktijk betekent dat er groenten en kruiden uit eigen tuin, lokale producten en ouderwetste kruiderijen gebruikt worden, maar natuurlijk wel in een modern jasje. Zelfs in de smakelijke toetjes weet Kusters nog groenten te verwerken. Ook niet verkeerd: Bolenius is uitgeroepen tot beste Nederlandse groente restaurant van 2015.

The TailorMates nodigen je uit om ‘onze’ Zuidas te komen ontdekken en om de dag helemaal feestelijk te maken krijg je bij aanschaf van een TailorMates pak een gratis extra Wijn/Spijs gerecht bij Restaurant Bolenius twv. Eur 25,- per persoon! Wel even reserveren van tevoren, zodat we teleurstellingen voorkomen.

We zien je graag op ‘onze’ Zuidas.

 

by Luc van Emmerik