Als de specialist in maatpakken weten The TailorMates als geen ander hoe belangrijk een goed zittend pak is. Te vaak echter zien wij in de media, zakenwereld en ook gewoon op straat mensen lopen in pakken die totaal niet passen bij hun postuur, hun persoonlijke voorkeur of gewoonweg niet voldoen aan de eisen van wat wij maatwerk noemen. Vandaar dat wij, ambassadeurs én liefhebbers van maatpakken, The TailorMate of the Year award in het leven hebben geroepen. Geen fashion contest of style award, maar een award die hen toekomt die de kwaliteit, klasse en ambacht van het maatpak omarmen!

e6c8b6fe-ba54-429f-b01b-8d95c9990374

DE AWARD

Vanaf heden zullen we iedere maand een nieuwe TailorMate aan je presenteren waarvan wij en onze jury vinden dat deze mee dingt naar de The TailorMate of the Year Award 2017! Iedereen die maatwerk een warm hart toedraagt kan uiteraard meedingen naar de titel.

Onze Jury bestaat uit:
– Monique Collignon: Nederlands modeontwerper, 2010 Dutch Designer of the Year in 2010.
– Cornelis Willem Heuckeroth alias Gordon: jureren zit in zijn bloed. Een ras artiest, presentator en zanger. Maar ook een succesvolle ondernemer met zijn Blushing concept.
– Ronald Gans, founder The TailorMates, maatpakken liefhebber pur sang.

De jury zal de iedere maand een TailorMate kiezen die mee kan dingen naar de Hoofdprijs, The TailorMate of the Year 2017. Jullie, onze Mates en fans, kiezen in December 2017 uiteindelijk mede de winnaar van de award. Jullie stem is 50% waard, die van de jury de andere 50%. Naast eeuwige roem ontvangt deze persoon ook een donatie van €5.000,- die hij, of zij, mag schenken aan een goed doel of maatschappelijk initiatief naar keuze.

by Service @ TheTailorMates