Amsterdam Zuidas, 9 november 2015

PERSBERICHT

THE TAILORMATES GROEIT: NETWORK OF TAILORS WORDT THE TRAVELING TAILORMATES

Per 1 November 2015 neemt The TailorMates het Network of Tailors over. Het netwerk gaat verder onder de naam Traveling TailorMates, een service van The TailorMates.

The TailorMates
The TailorMates is dé specialist in maatpakken en maathemden van Nederland. Met de concept-store op Amsterdam Zuidas bedient The TailorMates op dit moment vooral Amsterdam en omgeving. The TailorMates is een maatwerk specialist, dus geen standaard pakken en overhemden die worden vermaakt, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie. Een one-stop-shop voor business professionals. Met fantastische maatpakken, jasjes, maatshirts, Italiaanse schoenen en accessoires. The TailorMates was reeds actief op de zakelijke markt voor group service en incentives, middels de Traveling TailorMates service. The traveling tailors komen ook bij u thuis, op kantoor, of onderweg, om een maatpak aan te meten.

Network of Tailors
Network of Tailors was actief als reizend maatwerk specialist, met vergelijkbaar product portfolio. Network of Tailors was actief met name in de zakelijke markt met group service en incentives, deels in Amsterdam en omgeving, maar eigenlijk in geheel Nederland. Bovendien heeft het network een iets breder aanbod maatwerk met o.a. ook dames maatwerk en heren chino’s. Network of Tailors heeft met The TailorMates een solide partner gevonden om ook verder te groeien in de zakelijke markt.

Nu landelijke service
Met het samengaan van beide bedrijven zal de kennis, ervaring en het netwerk van tailors worden ondergebracht bij The Traveling TailorMates. Hierdoor realiseert The TailorMates in één keer een landelijk dekkend netwerk van Personal Tailors voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt.

Marian Mulder, de eigenaresse van Network of Tailors, zal betrokken blijven bij The TailorMates waar zij verantwoordelijk zal zijn als Sales Director zakelijke markt. Haar focus ligt op het verder uitbouwen en verstevigen van het zakelijke netwerk en The Traveling TailorMates service. Jean Chafik van Network of Tailors zal aanblijven als adviseur.

Nu groot B2B netwerk
Directeur Ronald Gans van The TailorMates: “voor beide partijen is dit een unieke kans om als één merk verder te groeien in de consumenten én vooral zakelijke maatwerk markt en zodoende nog grotere bedrijven in Nederland te kunnen bedienen met een uitgebreide maatpakken collectie en luxe accessoires. Voor The TailorMates is dit de directe stap naar landelijke dekking voor onze Traveling TailorMates service en tevens verbreden we ons aanbod naar dames, waarvoor we recent een aantal succesvolle events hebben gedaan.”

De huidige showroom van Network of Tailors in Hilversum, zal worden omgebouwd tot een unieke tweede “winkel” locatie: The TailorMates Mansion. Een ideale locatie, centraal in het Gooi, voor Private Fittings, VIP Tailoring en Group Events. Met de service en de beleving van The TailorMates. Hiermee heeft The TailorMates nu 2 vestigingen. De concept-store op de Zuidas in Amsterdam en de Mansion in Hilversum.

by Service @ TheTailorMates