The Groom Room is de nieuwe full service trouwpakken afdeling van The TailorMates. De top floor van onze concept-store staat vanaf nu compleet in het teken van trouwen! Met de service en beleving die je gewend bent van The TailorMates.

groomroom

In onze Groom Room kunt u in alle rust en op elk gewenst tijdstip, voorzien van een hapje en drankje, uw trouwpak volledig samen stellen. Onze Personal Tailors begeleiden u bij elke stap in dit unieke proces. In The Groom Room draait het om klassieke of modern gesneden trouwkostuums. Aangemeten door onze Personal Tailors en stuk voor stuk op maat gemaakt in ons atelier.

Welk trouwkostuum je ook kiest, de stof zoek je zelf uit. In ons atelier vind je stalen van Loro Piana, Vitale Barberis, Cerruti, Guabello en Ermenegildo Zegna. Maar ook van Scabal, Holland & Sherry en Dormeuil. Stuk voor stuk iconische fabrikanten en makers van de beste stoffen op deze aardbol.

Om je trouwpak compleet te maken, heeft The TailorMates ook een luxe collectie maathemden, stropdassen, Italiaanse schoenen, sokken en andere mannen-accessoires van topkwaliteit. Maar The Groom Room is niet alleen voor mannen, ook voor vrouwen hebben we meer dan genoeg te bieden. Wat? Dat blijft nog even een verassing…

by Service @ TheTailorMates