Met het geheel vernieuwde Gelderlandplein rekt Kroonenberg Groep de grenzen van de Zuidas op. Op 8 april 2016 opent Burgemeester Eberhard van der Laan het geheel vernieuwde Gelderlandplein. Dit winkelcentrum in de wijk Buitenveldert in Amsterdam-Zuid kreeg zijn naam in 1966. De afgelopen jaren heeft het Gelderlandplein een grootse metamorfose ondergaan. Herrezen uit het stof van de verbouwing combineert het nu de vertrouwde couleur locale met de luxe van internationale topmerken, de gezelligheid van cafés en terrassen en de aantrekkingskracht van culinaire en culturele genoegens.

GelderlandpleinCostes

De opening van het nieuwe Gelderlandplein is een groot spektakel. Gedurende de openingsdagen ontvangen alle bezoekers een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen mega-grote-Gelderlandplein-shopping-bag van ecologisch katoen. Die shopping-bag is bij The TailorMates € 100,- waard. De eerste 100 tassen bevatten tegoedbonnen ter waarde van € 50,-. Die tegoedbonnen zijn bij The TailorMates zelfs € 250,- waard. Neem de shopping-bag en/of tegoedbonnen mee naar The TailorMates en ontvang je tegoed als korting op een geweldig maatpak naar keuze.

De flagship store van The TailorMates is gevestigd op de Amsterdamse Zuidas. Bezoek onze Store nu direct of kom langs. Bel ons gerust op 020-7743700.

by Service @ TheTailorMates