Vliegen klinkt eenvoudiger dan het is. Je wilt een stressvrije vlucht, niemand moet zich aan jouw storen en je wilt presentabel zijn na je reis. Houd daarom rekening met de onderstaande punten. Een goede tas of koffer is een must

DE JUISTE KOFFER IS EEN MUST
De reis van een gentleman begint al bij het inpakken van je koffer. Een echte heer neemt voldoende handige items mee en die pak je uiteraard niet in een oude voetbaltas. Goede bagage, zowel kwalitatief als esthetisch gezien, maakt jouw reis een stuk aangenamer. Een goede bescherming van jouw dierbare spullen is een must.

11390326_10153333666138810_5312201885235253555_n

KLEED JE FATSOENLIJK AAN
Sommige mensen gaan full-comfort op een vlucht. Joggingsbroek, pantoffels en een slobbertrui zijn niets om van op te kijken tijdens een lange vlucht. Een beetje klasse kan echter geen kwaad. Een paar herenschoenen en een nette broek zullen weinig ten koste gaan van comfort en geven je meer (zakelijke) appeal bij aankomst. Een jasje is vaak onhandig want vanaf het moment dat je gaat zitten, wil je jouw colbert uit hebben. Stop die daarom liever in je handbagage. Never go full-comfort.

airport small

NEEM EEN GOEDE KOPTELEFOON MEE
Niets is vervelender dan een huilende baby, die uiteraard precies achter jou moet zitten en als doel heeft gesteld jou uit je slaap te houden. Met een goede koptelefoon ben je echter altijd voorbereid op het ergste. Daarnaast heb je hiermee natuurlijk kwaliteit op zak en ben je niet overgelaten aan die waardeloze on-board koptelefoons. Bij The TailorMates heb je al een LSTN koptelefoon vanaf € 150,-.

headphones-wood-LSTN-troubadour-600x400

BE A GENTLEMAN
Als je gaat vliegen heeft het nul zin om haast te hebben. Snel vooraan proberen te staan bij het boarden, of zo snel mogelijk jouw spullen uit de overhead proberen te grijpen, zal er echt niet voor zorgen dat je sneller op plaats van bestemming komt. Blijf daarom rustig zitten in de terminal en sluit liever achter in de rij aan. Dit scheelt je die meter voor meter, koffer oppakken en weer neerzetten routine. Ook wanneer je geland bent is het onnodig stressvol om haastig te doen. Wees liever de gentleman, laat iedereen voor en loop daarna rechtstreeks naar de bagageband waar je toch weer moet wachten…

by Luc van Emmerik