WOMAN AT THE TOP
De bovenste verdieping van The TailorMates staat 2 dagen lang in het teken van de moderne Business Woman van vandaag. Jouw wensen staan centraal. Kies jouw stijl, jouw business suit! Het begint bij het model, de juiste pasvorm. Wij bieden je behalve een enorme keuze in stoffen, voeringen en de juiste combinatie. Maatpak al vanaf €499,-. Onze Personal Tailor Specialisten, André, Paul en Désiré helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

BRING A DATE: €100,- KORTING
Neem je vriendin, collega of partner mee. Koop beide een tailor-made pak en ontvang €100,- korting op het totaal bedrag.  Je kan als man natuurlijk ook je vrouw, collega of vriendin verwennen en profiteer van deze korting.

The TailorMates LadiesEvent 1

YOUR (LIFE)STYLE

Wordt het een prachtige blazer met stijlvolle pantalon? Of kies je voor die modieuze rok op maat? Daarna kiezen we jouw stof. Je kunt kiezen uit meer dan 400 stoffen en dessins. Pimp je pak met een unieke voering en onderscheidende knopen om het helemaal af te maken. Een echte one of piece van The TailorMates, speciaal voor jou. Als finishing touch is er speciaal op deze dagen een lekkere glas Veuve Clicquot champagne aanwezig om samen van te genieten.

Ben je geïnteresseerd? Maak dan nu alvast een afspraak voor 25 of 26 september. Openingstijden: Vrijdag: 10.00u – 19.00u en Zaterdag: 10.00u – 17.00u of op afspraak. Aanmelden kan door te bellen met 020 774 3700, stuur een mail naar info@thetailormates.com of maak een afspraak online.

The TailorMates LadiesEvent 2

by Luc van Emmerik