Speciaal voor onze Mates hebben wij een innovatieve TailorMates App ontwikkeld voor de iPhone. Vanuit deze nieuwe, persoonlijke App browse je simpel door de nieuwe collecties, ontvang je persoonlijke aanbiedingen en spaar je automatisch mee voor TailorMates punten.

ACTIE – 2 VOOR DE PRIJS VAN 1 : download de app, become a Mate, bestel een shirt via de app en t/m maandag 14 september is het tweede shirt dat je besteld gratis!

TM app frame

Een nieuw maathemd nodig? Gebruik de handige shirt configurator om een hem samen te stellen in 10 stappen en direct te bestellen! Maak een foto van jezelf en kijk hoe de stof je staat. Kies uit ons uitgebreide aanbod van luxueuze Italiaanse stoffen en kleuren.

Maak gebruik van onze services als dry-cleaning, instore-tailoring, traveling tailor of The TailorMates giftcard. Allemaal met een klik te bestellen.

Your Personal Tailor op je smartphone! De App is speciaal voor jou te downloaden via de Apple store Stel snel je eigen stijl samen en laat je inspireren. Dat noemen wij nou Tailoring made Personal.

Download the app

by Service @ TheTailorMates