BUSINESS AND PLEASURE
 

Are you ready for summer? Kom langs in onze concept-store waar de nieuwste zomercollectie op je ligt te wachten. We hebben Timeless zonnebrillen van Persol en Ray-Ban, kleurrijke Joe Merino sweaters en een gave aanbieding van Fromanteel. We zijn je graag in onze concept-store op de Zuid-As. Ook op zaterdag!

The TailorMates is meer dan pakken alleen. Speciaal voor de business professional hebben wij een mooie collectie accessoires samengesteld.

FROMANTEEL

Ieder horloge uit de Fromanteel collectie verteld zijn eigen verhaal. En het authentieke karakter van deze stijlvolle Fromanteel horloges straalt af van elk model. Van elk model is maar een beperkte aantal beschikbaar. Kom dus snel langs bij The TailorMates en u krijgt er ook nog eens een 2e bandje t.w.v. €50 gratis bij.

TRAVELTEQ

Travelteq heeft als doelstelling de aller mooiste reisaccessoires te maken. Ze levert dan ook fraaie tassen en accessoires van hoge kwaliteit. Voor de reizende en avontuurlijke man die waarde hecht aan zijn spullen. Business trip? Of weekendje weg? The TailorMates beschikt over een ruime collecte met voor iedere business professional  wat wils . Je hebt al een Travelteq tas vanaf € 495,-

Het mooie weer komt er aan. En ook daar houden we bij The TailorMates rekening mee. We hebben dan ook een aantal zomer klassiekers toegevoegd aan zijn collectie.

RAY-BAN EN PERSOL
De tijdloze, maar altijd succesvolle zonnebrillen, van Ray-Ban en Persol zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vandaar dat The TailorMates speciaal voor jou een aantal modellen aan zijn collectie heeft toegevoegd. Kom nu passen en be ready for the summer!

LACOSTE

Er zijn weinig andere poloshirts die zó iconisch zijn als die van Lacoste. De polo’s van Lacoste hebben een prettige pasvorm en zijn daarom geliefd bij velen. Het karakteristieke krokodil logo op iedere polo staat symbool voor een bijzonder stijlvol poloshirt. Lacoste is vanaf nu verkrijgbaar bij The TailorMates.

by Luc van Emmerik