De maatpakken specialist van Nederland

The Traveling TailorMates is de mobiele maatwerk concept-store voor mannen. Drukke dagen, van meeting naar meeting en geen tijd om een nieuwe outfit te scoren? Dan is The Traveling TailorMates de one-stop shop voor de moderne zakenman. Vanuit onze store aan de Zuid-As in Amsterdam komen we, op afspraak, naar je toe met onze mobiele concept-store. Met fantastische maatpakken, jasjes, Italiaanse schoenen en accessoires. Handig, met een drukke agenda.

Meer informatie

Amsterdam 1

Traveling tailor events

bc-traveling


Een meetafspraak maken voor een hele groep? Dat kan! Al vanaf 5 personen. Onze Traveling Tailors komen langs op locatie voor een meet sessie en persoonlijk advies over de samenstelling van het pak. Door zich vervolgens aan te melden als Mate kan een persoon direct na de afspraak via de site of via de mobile app zijn of haar profiel inzien, bestellingen doen , profiteren van persoonlijke aanbieden en de klant status opvragen. De Traveling Tailor neemt ruim de tijd voor iedereen en maakt er een uniek en tailor-made event van. Prima te combineren met bedrijfsuitjes en company meetings e.d.

Organiseer jij dit event? Dan belonen wij jou met een gratis maatpak t.w.v. €800,-.

Meer informatie

Corporate Deals

Speciaal voor deze pasdagen hebben we “Corporate Deals”. Hierbij genieten bedrijven en organisaties van een vaste prijsafspraak of korting bij elke maatpak dat door het bedrijf of de medewerkers wordt samengesteld en afgenomen. Bijvoorbeeld een vaste korting op elk maatpak vanaf €600,-. Een eenmalige introductiekorting of doorlopende korting als u vanuit het bedrijf ook iets bijdraagt. Op deze manier profiteren de medewerkers én de organisatie van excellente maatwerk service.

Meer informatie

bc-shirts

Corporate Fashion

bc-oranje


The TailorMates is gespecialiseerd in het vervaardigen van tailor-made Corporate Fashion. Wij vinden de perfecte balans bieden tussen persoonlijkheid, uniformiteit en budget. We stylen en produceren complete outfits voor personen, bedrijven, diensten en events. Een goed maatpak versterkt het zelfvertrouwen van het personeel en daarmee de uitstraling naar buiten. Het werkt dus ook in het voordeel van het bedrijf als iedereen een goed pak draagt, kies dus voor een maatpak!

Meer informatie

Genomineerde success award 2015, winnaar categorie maatkostuums

Nominatiebadge_2015

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.