Business Line

Een maatpak wordt vaak als ‘duur’ ervaren. Daarom wordt vaak een standaard pak gekocht wat op een aantal kleine details wordt aangepast aan de maten van de klant. Dit is natuurlijk in essentie geen maatpak, maar een confectiepak. Bij The TailorMates geloven wij in echt, ambachtelijk, maatwerk. En dat zie je terug in onze gehele collectie. Altijd tailor-made en afgestemd op jouw wensen en eisen.

Prijzen vanaf €499,-

pak-unizwart

Dit trendy uni zwarte maatpak is een goed voorbeeld van een echt maatpak tegen een hele schappelijke prijs. Het pak wordt gemaakt van 100% wol en draagt daardoor licht en heel comfortabel.

 

Afspraak maken

Prijzen vanaf €725,-

Dit zeer comfortabele maatpak is uitgevoerd in moderne aarde tinten. Ideaal voor de herfst en winter. De stof is 100% super 130 wol en dat zorgt voor een super licht gewicht. Slecht 260 gram per strekkende meter stof. Het karakteristieke Engelse birdseye weefpatroon zorgt voor een vriendelijk en moderne uitstraling.

Afspraak maken

pak-donkerblauw

Prijzen vanaf €1.000,-

pak-geruit

Dit top notch maatpak is uitgevoerd in modieuze ruit en van 100% Italiaanse luxe stof samengesteld. Je kunt kiezen uit diverse super wol kwaliteiten van s 120 tot 2 160. De dunne woldraad zorgt voor een soepele draagcomfort en zorgt ervoor dat het pak perfect op jouw lichaam aansluit. Om het pak helemaal ‘eigen’ te maken zijn er oneindig veel personalisaties mogelijk. Sous-bras tegen transpiratie, “Tom Ford” knoopsgaten in de revers en unieke tongvoering.

 

Afspraak maken