Corporate fashion

The TailorMates is gespecialiseerd in het vervaardigen van tailor-made Corporate Fashion. Wij vinden de perfecte balans tussen persoonlijkheid, uniformiteit en budget. We stylen en produceren complete outfits voor personen, bedrijven, diensten en events. Een goed maatpak versterkt het zelfvertrouwen van het personeel en daarmee de uitstraling naar buiten.

Als Corporate Fashion specialist bieden wij een aantal interessante services en diensten voor het bedrijf en het personeel. Van de handige Group Service op kantoor tot het samenstellen van een tailor-made incentive voor personeel of een leuk en inspirerend event voor klanten en medewerkers. Dat kan bij ons in de Flagship store op de zuidas of wij komen bij u op locatie.

Meer weten over de Corporate Fashion mogelijkheden? Neem dan contact met ons op: 020-7743700 of mail naar corporate@thetailormates.com.

kader2corporate

Corporate deals

executive1


Indien je als bedrijf of organisatie kiest voor Corporate Fashion dan hebben we aantrekkelijke manieren om je te bedienen. Wat te denken van onze “Corporate Deals”. Hierbij genieten bedrijven en organisaties van een vaste prijsafspraak of korting bij elk maatpak dat door het bedrijf of de medewerkers wordt samengesteld en afgenomen. Bijvoorbeeld een vaste korting op elk maatpak vanaf €600,-, een eenmalige introductiekorting of doorlopende korting als u vanuit het bedrijf ook iets bijdraagt. Op deze manier profiteren de medewerkers én de organisatie van excellente maatwerk service. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Informeer naar de mogelijkheden. Bel ons op 020-7743700 of mail naar corporate@thetailormates.com.

Cases

Maatpakken voor Hotel van Oranjehotels-van-oranje-the-tailormates-corporate

Voor 30 personen van de staf van Hotel van Oranje hebben wij tailor-made pakken geleverd uitgevoerd in een mooie, soepele donkerblauwe stof. De stof is van een extreem duurzame kwaliteit omdat de pakken dagelijks gedragen worden bij een intensief beroep. Om het pak goed te laten aansluiten bij de identiteit van Hotel van Oranje is het logo, in oranje garen, geborduurd op de klepzak van het colbert en de bijpassende pantalon. Oranje AMF stichting en een opvallend oranje knoopsgat op de colbert en de pantalon maken het geheel af.


Maatpakken voor i-team Nederland

I-team is een van de snelst groeiende ondernemingen in Nederland en op dit moment actief in 62 landen. Iedere werknemer van i-team krijgt een persoonlijk maathemd met naam op de borstzak en voorzien van de branding van i-team. De filosofie van i-team is: iedereen is gelijk en werkt met hetzelfde doel van directeur tot magazijn bediende. Het maathemd is perfect afgewerkt wat je terug ziet komen tot in de details (trimmings). Wederom een goed voorbeeld van Corporate Fashion en hoe je jezelf als onderneming kan onderscheiden op de markt.


i-team-the-tailormates-corporate

Maatpakken voor Lantmännen Unibake

lantmannen-unibake-the-tailormates-corporate

Maatpakken voor het bestuur van FC Volendam

FC-Volendam-the-tailormates-corporate

 

Geen vermaakt pak, maar een echt maatpak

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.