Executive Line

Een maatpak wordt vaak als ‘duur’ ervaren. Daarom wordt vaak een standaard pak gekocht wat op een aantal kleine details wordt aangepast aan de maten van de klant. Dit is natuurlijk in essentie geen maatpak, maar een confectiepak. Bij The TailorMates geloven wij in echt, ambachtelijk, maatwerk. En dat zie je terug in onze gehele collectie. Altijd tailor-made en afgestemd op jouw wensen en eisen.

Executive Line

executive3

The TailorMates Executive Line biedt het beste op het gebied van maatwerk. De Executive Line maatpakken zijn full canvas pakken die tot op de centimeter nauwkeurig worden opgemeten en met de hand worden gefabriceerd. Onze full canvas Executive Line pakken dragen daardoor vederlicht en extreem comfortabel.

Onze Personal Tailors zijn bekwaam in het samenstellen en creëren van het ultieme full canvas maatpak. Er zijn oneindig veel personalisaties mogelijk bij de Executive Line. Zoals een stijlvolle Napolitaanse schouder, handgemaakt knoopsgat in het rever, aantal knopen op de mouw (schuin en recht), unieke tong voering, oneindige variaties van plaatsingen van de zakken, van telefoon tot iPad binnenzak en prachtige binnen voeringen o.a. Bemberg voor uw colbert.

Full canvas

Onze Executive Line maatpakken worden gemaakt met een laag linnen onder de stof waarin echt paardenhaar zit verwerkt. Dit canvas zorgt ervoor je pak altijd de natuurlijke lijnen van je lichaam volgt en de vorm ook behoudt! Een full canvas Executive Line pak gaat zich dus, gedurende het gebruik, steeds beter vormen en nog comfortabeler dragen. Daarnaast ademt de stof van een full canvas Executive Line maatpak nog beter dan een semi canvas maatpak. The TailorMates beschikt over meer dan 600 verschillende soorten stoffen van de beste huizen zoals Vitale Barberis, Zegna, Loro Piana, Holland & Sherry en Dormeuil. Stuk voor stuk iconische fabrikanten en makers van de beste stoffen op deze aardbol.

Afspraak maken

executive4