ITALIAANSE KOSTUUMS OP MAAT BIJ THE TAILORMATES

Wij zijn The TailorMates, specialist in Italiaanse kostuums op maat en alles wat erbij komt kijken. Altijd al gedroomd van een schitterend Italiaans maatpak, dat naadloos past én goed aanvoelt? Maak dan snel een afspraak en stel jouw ideale pak op maat samen.

Italiaanse kostuums
Iedere man zou eens in zijn leven de luxueuze ervaring van een maatpak moeten ervaren. Een kostuum op maat, afgestemd op jouw lichaam en smaak, geeft je de extra flair voor op het werk of in sociale settings. Daarnaast zit een maatpak natuurlijk uiterst comfortabel.

Voor ieder wat wils
Bij The TailorMates heb je de keuze uit twee prijscategorieën. De Business Line maatpakken, verkrijgbaar vanaf €499, bieden dagelijkse luxe door het gebruik van natuurlijke maar sterke stoffen. Voor een meer luxueuze uitstraling is er vanaf €1.500 de Executive Line, die garant staat voor handwerk en persoonlijke details.

Italiaanse stoffen
Natuurlijk kun je bij ons ook kiezen uit de meest prachtige en verfijnde Italiaanse stoffen. Onze Italiaanse leveranciers, zoals Loro Piana, Guabello en Ermenegildo Zegna, beschikken over de nieuwste kleuren, ruiten en dessins. Van alle stoffen zijn stalen aanwezig in onze winkel, voor jou om te zien en te voelen.

Accessoires
Naast maatpakken kun je bij ons tevens terecht voor overhemden op maat, Italiaanse schoenen, riemen, horloges en nog veel meer. The TailorMates is namelijk ook thuis in gadgets, verzorgingsartikelen, koptelefoons en Moleskine schrijfwaren: wij verkopen het allemaal.

In de store of op locatie
De concept-store van The TailorMates is gevestigd in een ruim en imposant pand, centraal gelegen aan de Zuid-As in Amsterdam. Zodoende zijn wij goed bereikbaar en is er volop parkeerplek. Wil je liever dat we jouw opzoeken, thuis of op kantoor? Ook dat kan met onze Traveling TailorMates. Dus aarzel niet langer en maak snel een afspraak met dé specialist in Italiaanse kostuums. Bel direct: 020-7743700.