KOSTUUM OP MAAT BIJ THE TAILORMATES

Op zoek naar een kostuum op maat met veel keuze uit modellen en stoffen? Maak dan snel een afspraak bij The TailorMates. Wij hebben namelijk de meest aansprekende modellen, de exclusiefste stoffen, de beste service, en nog véél meer.

Kostuum op maat
Waarbij de concurrentie het enkel erbij doet, zijn wij juist gespecialiseerd in het maken van maatpakken. Met een imposante locatie aan de Zuid-As in Amsterdam, is The TailorMates dan ook populair bij de Amsterdamse business professionals die waarde hechten aan een representatief maatpak.

Breed assortiment
Zowel de moderne als klassieke man komt in onze uitgebreide winkel aan zijn trekken. Ga je voor het sprankelende Italiaanse design of kies je liever voor de subtiliteit van een Brits pak op maat? Qua prijs is er ook voor elk wat wils. Voor €499 heb je al een maatpak binnen onze betaalbare lijn. De luxe uitvoeringen starten rond de €1.500.

One-stop-shop
Tijd te kort maar wel in het bezit van een lange wensenlijst? Geen probleem. Behalve maatpakken verkoopt The TailorMates óók die prachtige overhemd op maat, modieuze Italiaanse schoenen en andere accessoires die je maar kan wensen.

Extra services
Er is meer. Je kunt bij ons tevens terecht voor kledingreparaties en het stomen van jouw kostbare maatpak. Wachten bij The TailorMates is ook geen straf. Geniet bijvoorbeeld van onze exclusieve Busgaglione koffie en gratis WiFi.

Afspraak
Ook onze uitmuntende service ervaren? Boek dan snel een afspraak voor de ideale kostuum op maat.