ALLES VOOR JOUW MAATPAK

Je maatpak is natuurlijk niet af zonder de juiste accessoires. Als specialist in maatwerk heeft The TailorMates ook een fijne collectie stropdassen, Italiaanse schoenen, sokken en andere accessoires van topkwaliteit. Alles wat je nodig hebt.

Massimo Mioretti schoenen

Massimo-frame-4-601-x-432

Net als The TailorMates is Massimo Mioretti een merk gebaseerd op onze filosofie. Maatwerk, passend bij jouw eigen stijl en speciaal voor jou gemaakt. De op de millimeter nauwkeurige meting wordt gerealiseerd door een ‘state-of-the-art’ 3D-voetscanner. Daarna gaan de schoenen door een productieproces van circa 250 stappen en worden gecontroleerd door 160 toegewijde en talentvolle ambachtslieden.

Massimo Mioretti schoenen vanaf €499,-

Afspraak maken

MIOTINTO SCHOENEN

MioTinto schoenen zijn 100% Italiaans vakmanschap, gemaakt door en voor liefhebbers van pure perfectie. In 3 modellen en 24 kleuren verkrijgbaar. Naast schoenen biedt Mio Tinto ook een bijpassende, met de hand afgewerkt ceintuur om de juiste lengte te garanderen. En om je schoenen de best mogelijke behandeling te geven kan je ook een zeer zachte en verzorgende schoenen crème bestellen. Zo houd je jouw Mio Tinto’s in super conditie.

MioTinto schoenen €299,- inclusief riem in de kleur van je nieuwe schoenen

Afspraak maken

frame miotinto trouwen

Riemen

frame riemen trouwen

Geen zorgen om een afzakkende pantalon? Kies dan voor een mooie handgemaakte lederen riem van the TailorMates.
De riem is van 100% leer en wordt met de hand afgewerkt.

Lederen riem €89,-

Afspraak maken

MANCHETKNOPEN

Maak je maathemd helemaal af met een passende set manchetknopen. Een echt maathemd kan niet zonder dit accessoire. Stem je keuze af op de kleur van je nieuwe maatpak, of kies juist voor een unieke vorm of kleur.

Manchetknopen €30,-

Afspraak maken

frame manchet trouwen

GILETS

frame gilet trouwen

De gilet zorgt voor die ultieme klassieke uitstraling. Maar een gilet kan tegenwoordig ook heel modern worden gedragen. Kies je eigen stof; een uniek patroon of wat dacht je van een contrasterende gilet kleur. Onze gilets passen bij ieder maatpak en iedere gelegenheid.

Gilets vanaf €175,-

Afspraak maken

DASSEN EN STRIKKEN

Geen maatpak compleet zonder das of strik. Onze ruime collectie biedt voor ieder wat wils. Een mooie klassieke zelfstrikker, normale vlinderstrik of juist een opvallende kleur stropdas. Speel met het geheel en gebruik de das of strik als finaal detail.

Dassen en strikken vanaf €35,-

Afspraak maken

frame strik trouwen