EEN MAATPAK VOOR DAMES?

Dan kom je bij The TailorMates zeker aan je trekken! Wij zijn namelijk dé specialist in maatpakken, voor mannen én vrouwen! Vanuit onze Flagship store in Amsterdam, gesitueerd aan de Zuid-As, bieden wij een uitgebreide collectie maatpakken en Business Wear voor de vrouwelijke business professional.

Maatpak voor de vrouwelijke professionals
Het is veel lastiger een goed maatpak te creëren voor vrouwen dan voor mannen. Vrouwen hebben van nature meer rondingen zowel onder als boven: om de borsten en billen om te zetten van een standaard patroon naar een tailor-made patroon is een probleem voor veel ateliers die made-to-measure maken. Binnen onze ruim opgezette Flagship store bieden wij vrouwen groot aanbod in maatpakken, van klassiek en zakelijk tot modern en modieus. En voor elk budget! Een dames pak op maat heb je al vanaf €499.

Fijne italiaanse stoffen
Vrouwen zijn veel kritischer op het product en zien elk plooitje en stiksel. Alles moet strak zitten en ze accepteren geen compromis. Zoals het hoort bij goed maatwerk! The TailorMates biedt je de kans om een uniek kostuum op maat samen te stellen, samen met een eigen Personal Tailor. Behalve het perfecte model, kun je bij ons ook kiezen uit verschillende stoffen van de beste fabrikanten. Zo hebben wij in onze atelier stalen van o.a. Loro Piana, Vitale Barberis en Ermenegildo Zegna liggen. Genoeg keuze dus om je eigen, unieke, tailor-made pak samen te stellen. Want zeg nou zelf…geen enkele vrouw is hetzelfde!


Start Funshopping
Naast een maatpak kun je in onze Amsterdamse one-stop-shop tevens terecht voor een maathemd, exclusieve accessoires en ook Leisure Wear op maat. Omdat wij weten dat jouw tijd kostbaar is, biedt The TailorMates ook unieke in-store services, zoals het repareren of het stomen van je kleding.

Excellente service
Jouw wensen staan centraal bij The TailorMates. Excellente service staat bij ons dus voorop. Terwijl onze Master-Tailor bezig is met jouw maatpak, kun jij genieten van de krant en de beste Italiaanse koffie of heerlijke verse thee. Wij zijn goed bereikbaar met de auto en is er volop parkeergelegenheid.

Kortom, ben je op zoek naar een unieke dames maatpak? Dan staat The TailorMates voor je klaar. Maak snel een afspraak en ervaar zelf hoe fijn een perfect zittend maatpak voelt en draagt.