tailor-made dames collectie

Als moderne vrouw is een maatpak tegenwoordig een must in jouw kledingskast. The TailorMates heeft daarom een unieke dames maatpakken collectie samengesteld. De bovenste verdieping van onze Flagship store is dedicated to Ladies only! De dames maatpakken collectie hebben wij sinds September. Graag nodigen we je uit om kennis te maken met onze nieuwe collectie en te genieten van alles wat maatwerk te bieden heeft. Wij bieden je de kans om jouw unieke persoonlijke maatpak samen te stellen. Maak daarom snel een afspraak met jouw (vrouwelijke) Personal Tailor.

frame-601-x-432-ladies-2-tailormates

Speciaal introductie aanbod

frame-601-x-432-ladies-3-tailormates

Omdat The TailorMates deze maand september de nieuwe damescollectie heeft gelanceerd, hebben wij voor de ladies een speciale actie tot en met 15 oktober. Bij aanschaf van een dames maatpak ontvang je een een rijk gevulde goodybag t.w.v. €325,-. Daarnaast kun je tot en met 15 oktober direct gratis Prime Mate worden. Dat betekent alvast 10% korting op je nieuwe maatpak. We vertellen je er graag meer over in de winkel. Lees hier alvast meer over het Prime Mates programma.

Maatpak

Jouw wensen en smaak staan centraal. Wordt het een gekleurd jasje met stoere pantalon? Of kies je voor een kokerrok op maat? De keus is aan jou. Dat geldt ook voor de stof, de voering en de details zoals knopen en de kleur van het stiksel. Een eigen monogram? Ook dat is mogelijk. Samen creëren we een maatpak dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Je kunt kiezen uit verschillende stoffen van de beste fabrikanten. Zo hebben wij in ons atelier speciale stalen van o.a. Holland & Sherry, Abraham Moon en de beste Italiaanse stoffen van Loro Piana, Vitale Barberis en Ermenegildo Zegna.

Je hebt al een dames maatpak vanaf €695,-

Afspraak maken

Maatblouse

frame-601-x-432-ladies-2-tailormates


Om jouw nieuwe pak helemaal af te maken kun je bij The TailorMates ook terecht voor dames maatblouses. Deze zijn van een 100% katoenen Italiaanse stof. De handgemaakte knopen en diverse hand finished stiksel-opties in de schouder en nek maken jouw blouse helemaal af!

Je hebt al een dames maatblouse vanaf €150,-

Afspraak maken

Get inspired

Jolanda Oskam van Joinspirations over haar TailorMate experience

Frenske van den Dries, strategisch account manager van een multinational over haar TailorMate experience