business line maatpakken

De Business Line maatpakken staan voor een professionele stijl en more value for money. In het zakenleven is een goed pak een waardevol instrument: het staat verzorgd en straalt zelfverzekerdheid uit.

Omdat een pak dagelijks veel te verduren heeft, zijn de Business Line maatpakken van The TailorMates gemaakt van sterke, natuurlijke stoffen. Ze blijven lang mooi en de afwerking is gericht op duurzaamheid en comfort. Een Business Line maatpak is elke dag opnieuw een plezier om te dragen.

Business line pak vanaf €495,-

Meer informatie

Executive line maatpakken

The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes18

The TailorMates Executive line biedt het beste op het gebied van maatwerk. De Executive Line maatpakken zijn full canvas pakken die tot op de centimeter nauwkeurig worden opgemeten en met de hand worden gefabriceerd. Onze full canvas Executive Line pakken dragen daardoor vederlicht en extreem comfortabel.

Executive line pak vanaf €795,-

Meer informatie

casual blazer&chino

Liever een meer casual colbert of pantalon? Ook blazers en chino’s hebben wij bij The TailorMates. Deze worden net zoals de rest precies op maat aangemeten en kan je zelf volledig samenstellen. Zo hebben zelfs je blazers en chino’s de perfecte fit en zijn ze volledig in jouw stijl.

Meer inspiratie

casual2

Maathemden

The TailorMates Shirts zijn op maat gemaakte overhemden. Van een 100% katoenen stof van Italiaanse kwaliteit. Passend bij jouw pak, van onberispelijke kwaliteit en een plezier om te dragen. Na het kiezen van jouw stoffen, patronen, manchetten en een eigen monogram, word je wederom opgemeten door jouw Personal Tailor voor de ideale maatvoering.

Maathemden vanaf €150,-

Afspraak maken

smokings

Ben je op zoek naar iets unieks? Een smoking die niemand anders heeft? Stel dan nu een eigen tailor-made smoking samen die helemaal aan jouw eisen én smaak voldoet! Kies je voor zwart? Of wil je iets meer opvallen. Geen probleem. Kies uit tientallen stoffen en kleuren combinaties om zo jouw eigen unieke smoking te creëren. Van een unieke persoonlijke voering tot de juiste, bijpassende knopen.Kies je voor gemak, dan is onze ready-to-wear collectie een goede keuze. Samen met onze personal tailors zorgen wij ervoor dat jouw smoking als gegoten zit. De ready-to-wear smokings zijn ook sneller gereed om te dragen dan een tailor-made smoking.

Tailor-made smoking vanaf €495,-

Afspraak maken

c3612a20-bc32-4525-9f90-e112febb738d

maatwerk jassen

0a914039-850e-4219-bf1f-0b83e988b830

Op maat gemaakt, passend bij jouw stijl. Met een TailorMates jas kom je stijlvol voor de dag. Jij bepaalt je eigen model, klassiek lang of juist sportief kort. Met of zonder epaulette op de schouder. Kies je voor een effen stof of een modieuze visgraat motief? Wordt het een 100% wollen jas, of juist een menging van wol en cashmere? Tot slot bepaal je helemaal zelf de afwerking. Kies de juiste knopen en voering en daarna ben jij helemaal klaar voor de herfst…en winter!

Maatwerk jas vanaf €495,-

Afspraak maken

polo's

Fijne, kleurrijke, tailor-made Polo Shirts van The TailorMates. Jij kunt je eigen Polo Shirt helemaal zelf samenstellen! Onze comfortabele en licht dragende tailor-made Polo Shirts worden gemaakt van 100% Pique katoen. En als je hem eenmaal aanhebt… is het maar de vraag of je hem nog uittrekt!

Afspraak maken

Maat-polo-frame-1-601-x-432