balk_afm2-eps

FULL TAILORED LEASE

Als maatpakken specialist hebben wij natuurlijk een voorliefde voor echt maatwerk en geen vermaakte pakken uit het rek. Onderzoek onder Young Professionals wees uit dat de meeste mensen de meerwaarde van een maatpak absoluut erkennen! Het zit beter, staat beter, je kunt het helemaal zelf samenstellen en je komt gewoonweg beter voor de dag. Alleen die prijs…. Vaak denken mensen dat een maatpak onbetaalbaar is. Maar dat is het zeker niet! Bij The TailorMates heb je al een maatpak vanaf €24,- per maand!

een greep uit Onze collectie maatpakken

EEN MAATPAK VANAF €24,- PER MAAND!

Vanaf heden kun je bij The TailorMates ook een maatpak leasen voor hem én haar. Wij bieden al maatpakken aan vanaf €495,-, 100% tailor-made. Dankzij het Full Tailored Lease concept kun je nu al een maatpak leasen vanaf €24,- per maand voor 2 jaar. Even voor het vergelijk….dat zijn ongeveer 10 biertjes per maand, 3 Gin tonics, 1 Uber ritje, ga zo maar door. Zo wordt het ideale maatpak voor iedereen bereikbaar!

Een Lease kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel of showroom. The TailorMates treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar. Santander en The TailorMates geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afrondingsverschillen voorbehouden.

FULL SERVICE PAKKET

Als extra service bij je Full Tailored Lease maatpak bieden we nog een service pakket aan. Voor slechts €50,- per 2 jaar ben je verzekerd van schadeherstel voor jouw maatpak, In-store tailoring, bijvoorbeeld het verstellen van het maatpak of een kapotte knoop vervangen en 1 x per jaar een volledige stomerij behandeling voor jouw maatpak! Zo ben je compleet verzorgd en kun jij 2 jaar lang genieten van een persoonlijk en uniek maatpak. Het Full Service Pakket wordt doorberekend in het Lease bedrag. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

FULL TAILORED LEASE:

  • Strak in het pak voor een vast maandbedrag
  • Looptijd van 2 jaar
  • Sluit direct lening af bij onze finance partner
  • Direct eigenaar van het pak
  • Geen restbetaling

OPTIONEEL: FULL SERVICE PAKKET

  • Schadeherstel voor het pak bij normaal gebruik
  • In store tailoring (verstellen/reparatie)
  • 1 x per jaar stomerij

CIRCULAR ECONOMY

Ben je na 2 jaar toe aan een nieuw maatpak? Dan kun je het oude maatpak gewoon bij ons inleveren en een nieuwe samenstellen. Het “oude” pak zullen wij in samenwerking met I:CO gaan recyclen. De opbrengst gaat dan naar een goed doel.

maak nu een meetafspraak

Maak nu een afspraak met The TailorMates om jouw unieke maatpak samen te stellen. En dan…is de keuze aan jou. 10 biertjes per maand minder? Of toch liever in een keer betalen? Onze Personal Tailors staan voor je klaar.

Afspraak maken