MAATPAK IN UTRECHT NODIG?

Maatpak in Utrecht en omgeving nodig? Dan ben je bij The TailorMates aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in maatpakken in Utrecht.

Maatpak voor Utrechtse professionals
Binnen onze ruim opgezette Showroom bieden wij de mannen van Utrecht een groot aanbod in maatpakken, van klassiek tot modern. Ook is er qua prijs genoeg te kiezen. Een pak op maat uit onze ‘affordable luxury’ Business Line begint al vanaf €499.

Italiaanse stoffen
The TailorMates biedt je de kans om een uniek kostuum op maat samen te stellen. Behalve het perfecte model, kun je bij ons ook kiezen uit verschillende stoffen van de beste fabrikanten. Zo hebben wij in onze atelier stalen van o.a. Loro Piana, Vitale Barberis en Ermenegildo Zegna liggen. Het ideale Italiaanse kostuum is bij ons binnen bereik!

Excellente service
Naast een maatpak kun je in onze Utrechtse one-stop-shop tevens terecht voor een overhemd op maat, schoenen, accessoires en zelfs gadgets. Omdat wij weten dat jouw tijd kostbaar is, biedt The TailorMates ook unieke in-store services, zoals het repareren of het stomen van je kleding. Het mag duidelijk zijn: excellente service staat bij ons voorop. Terwijl onze meester kleermaker bezig is met jouw maatpak, kun jij genieten van de krant en de beste Italiaanse koffie.

Kortom, ben je op zoek naar een unieke maatpak in Utrecht of omgeving? Dan staat The TailorMates voor je klaar. Maak snel een afspraak en ervaar zelf onze schitterende showroom. Bel direct: 085-4000306.


Onze Showroom

frame Tribes Utrecht


Onze vaste Showroom in Utrecht en omgeving is te vinden in het Tribes kantoor Utrecht Papendorp. Gemakkelijk bereikbaar, niet in het centrum. Je kunt er zelfs prima parkeren. In onze showroom kan je afspreken met je Personal Tailor en onder het genot van een goede bak koffie je maatpak en/of maatshirt uitzoeken.

Bezoek de showroom

Geen vermaakt pak, maar een echt maatpak

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Geweldig pand en uitstekende service. Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Joris Wetzer, 5*

De mooiste zaak die ik ooit gezien heb, en dan heb ik het nog niet eens gehad over de uitstekende service en klantvriendelijkheid !

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.