Business line maatpakken

De Business Line maatpakken staan voor een professionele stijl en more value for money. In het zakenleven is een goed pak een waardevol instrument: het staat verzorgd en straalt zelfverzekerdheid uit.

Omdat een pak dagelijks veel te verduren heeft, zijn de Business Line maatpakken van The TailorMates gemaakt van sterke, natuurlijke stoffen. Ze blijven lang mooi en de afwerking is gericht op duurzaamheid en comfort. Een Business Line maatpak is elke dag opnieuw een plezier om te dragen. Je hebt al een Business line pak vanaf € 499,-.

Meer informatie

The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes17

Executive line maatpakken

The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes18

The TailorMates Executive line biedt het beste op het gebied van maatwerk. De Executive Line maatpakken zijn full canvas pakken die tot op de centimeter nauwkeurig worden opgemeten en met de hand worden gefabriceerd. Onze full canvas Executive Line pakken dragen daardoor vederlicht en extreem comfortabel. Je hebt al een Executive line pak vanaf € 799,-.

Meer informatie

Trouwpakken

Tailor-Made Trouwpakken. Bij The TailorMates draait het om klassieke of modern gesneden trouwkostuums. Aangemeten door onze meester kleermakers en stuk voor stuk op maat gemaakt in ons atelier.

Welk trouwkostuum je ook kiest, de stof zoek je zelf uit. In ons atelier vind je stalen van Loro Piana, Vitale Barberis, Cerruti, Guabello en Ermenegildo Zegna. Maar ook van Scabal, Holland & Sherry en Dormeuil. Stuk voor stuk iconische fabrikanten en makers van de beste stoffen op deze aardbol.

Om je garderobe compleet te maken, heeft The TailorMates ook een handige collectie maathemden, stropdassen, Italiaanse schoenen, sokken en andere mannen-accessoires van topkwaliteit.

Afspraak maken

The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes15

Casual colbert, blazer

casual2

Liever een meer casual colbert of blazer? Ook dat kan bij The TailorMates. Blazer en chino. Of combineer een leuk colbert met een maatshirt op een casual spijkerbroek. Alles is mogelijk. En met ons maatwerk ook comfortabel. Vraag je personal tailor.

Meer inspiratie

Onze werkwijze

Een maatpak samenstellen en maken is mensenwerk. Het kost tijd en aandacht. Maar uit ervaring weten we dat het een proces is dat iedereen veel plezier en voldoening geeft. Reken op circa 4 weken van begin tot eind, van maatnemen tot en met levering. Sneller is uiteraard mogelijk, maar tegen een kleine vergoeding. Zo werkt het:

Stap 1: kies een stijl
Bepaal je stijl, model en pasvorm en zoek een stof, de voering en de knopen uit. Kies uit verschillende mogelijke details voor een persoonlijke touch. Bespreek het budget en de leveringstijd.

Stap 2: maat opnemen
De basis voor elk maatpak: het opnemen van je maat. Hiervoor maak je een afspraak met een van onze maatspecialisten, in de winkel of desgewenst op kantoor of thuis. Het maatnemen duurt circa een half uur. Gewoon binnenlopen kan ook, er is ongetwijfeld iemand die je kan helpen.

Stap 3: patronen en productie
Op basis van jouw persoonlijke maten worden de patronen getekend en de stof gesneden. Alle onderdelen van het pak worden op ambachtelijke wijze gestikt en tot één uniek geheel gesmeed. Bekijk hier een video van het fascinerende productieproces.

Stap 4: passen en aanpassen
Na circa vier weken is het pak gereed en ready to wear. Moeten er nog details aangepast worden, dan is onze instore-tailor aanwezig om dit ter plekke te regelen. Daarna zit het pak als gegoten en voel je het comfort van een uniek en persoonlijk maatpak.

Stap 5: draag je pak
Draag je pak, voel je een ander mens en neem met gepaste trots de complimenten over je pak in ontvangst. We geven je graag advies over de beste verzorging van je maatpak en brengen het met plezier naar de stomerij.