maatwerk specialist

The TailorMates is dé specialist in maatpakken en maathemden van Nederland. Onze Flagship Store is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam en met de Traveling TailorMates bedienen we heel Nederland. Geen standaard pakken en overhemden die we vermaken, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie. We zijn een one-stop-shop met fantastische maatpakken, jasjes, maatshirts, Italiaanse schoenen en accessoires.

The TailorMates WebsiteSchilderijtjes1

Heren

Een pak op maat laten maken is een luxe die iedere man zich eens in zijn leven zou moeten veroorloven. Een maatpak zit veel comfortabeler dan een confectiepak. Behalve maatpakken hebben wij voor de heren nog veel meer op het lijf gesneden kleding; maatshirts, jasjes, maatwerk jassen, smokings, pantalons/chino’s & polo’s. Klik op onderstaande button voor meer uitleg hierover.

Meer informatie

Dames

The TailorMates staat ook gereed voor de moderne Business Woman van vandaag. Jouw wensen staan centraal; kies jouw stijl, jouw business suit! Vanaf 1 september 2018 bieden wij jou een nog grotere keuze in stoffen en voeringen. Onze Personal Tailors helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

Meer informatie

Leasen

leasemaatpak-frame-1-601-x-432


Als maatpakken specialist hebben wij natuurlijk een voorliefde voor echt maatwerk en geen vermaakte pakken uit het rek. Onderzoek onder Young Professionals wees uit dat de meeste mensen de meerwaarde van een maatpak absoluut erkennen! Alleen die prijs…. Vaak denken mensen dat een maatpak onbetaalbaar is. Maar dat is het zeker niet! Bij The TailorMates heb je al een maatpak vanaf €24,- per maand!

Meer informatie

Accessoires

Als specialist in maatwerk heeft The TailorMates ook een handige collectie maathemden, stropdassen, Italiaanse schoenen, sokken en andere mannen-accessoires van topkwaliteit. Alles wat je nodig hebt op een adres.

Mio Tinto schoenen bijvoorbeeld. In vier pasvormen en in een tiental verschillende kleuren te verkrijgen. Altijd een passende kleur bij je maatpak.

Meer informatie

fe4544a3-aacc-40bb-aa95-f823b1c53600

 

 

Geen vermaakt pak, maar een echt maatpak

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Geweldig pand en uitstekende service. Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Joris Wetzer, 5*

De mooiste zaak die ik ooit gezien heb, en dan heb ik het nog niet eens gehad over de uitstekende service en klantvriendelijkheid !

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.