OVERHEMD OP MAAT BESTELLEN?

Een perfect passend overhemd bestellen? Dat doe je bij The TailorMates: dé expert in overhemden op maat, dé expert in maatwerk. Trakteer jezelf op een overhemd op maat dat naadloos bij je past. Geen shirt dat bijna goed past, maar een shirt die helemaal goed past. En met alle mogelijkheden om het shirt ook qua opties op maat te maken. Succes gegarandeerd!

De beste kwaliteit
De ingrediënten van een goed passend shirt zijn de juiste kraag, mouwen van de perfecte lengte en een schitterend manchet. Maar waar het vooral om gaat is de keuze van de stof. Al onze stoffen zijn van de beste Italiaanse kwaliteit, van katoen tot linnen.

Service
Binnen vier weken is jouw overhemd op maat klaar. Over een tijdje weer een nieuw shirt nodig? Geen probleem: wij bewaren alle maten en patronen. Opnieuw passen is dus overbodig. Je hebt een maathemd voor € 150,-.

Maatpak
Naast overhemden op maat zijn wij ook gespecialiseerd in maatpakken. Wederom kun je uit veel modellen en stoffen kiezen, enkel van de beste fabrikanten. Een pak op maat is al verkrijgbaar vanaf € 495,-. Koop bij ons een maatpak en je ontvangt een maatshirt gratis.

In onze store of op locatie
Aangezien wij ons vooral richten op business professionals zijn wij met onze concept-store centraal gelegen aan de Zuid-As in Amsterdam. The TailorMates is zodoende prima bereikbaar en parkeren is een eitje. Wil je toch liever dat we naar je toe komen, thuis of op kantoor? Maak dan een afspraak met onze Traveling TailorMates. Bel direct: 020-7743700.