Pak op maat nodig?

PAK OP MAAT NODIG?
Mooi! Je hoeft niet verder te zoeken. The TailorMates heeft namelijk een ruime keuze uit de meest prachtige modellen en stoffen: de ingrediënten voor een prachtig pak op maat.

Pak op maat specialist
Wij zijn dé specialist in maatpakken, gelegen in een royaal pand aan de Zuid-As in Amsterdam. The TailorMates is dan ook een populaire winkelbestemming voor de lokale business professionals die goed voor de dag willen komen.

Groot aanbod
Binnen onze centraal gelegen concept-store is er voor ieder wat wils. Van modern en klassiek, tot aan Britse merken en Italiaanse kostuums. Prijzen beginnen vanaf €499. De startprijs voor de meer exclusieve maatpakken is €1.500. Qua stoffen voor het pak kun je o.a. kiezen uit iconische merken zoals Ermenegildo Zegna en Holland & Sherry.

Alles-in-1
Naast onze specialisme en aanbod blinken wij uit als een one-stop-shop. Binnen de muren van The TailorMates kun je naast een kostuum op maat, ook op zoek naar jouw favoriete overhemd op maat, de mooiste schoenen of die flitsende das.

In-store services
Maar daar blijft het niet bij. Terwijl je wacht op je kleding die gerepareerd wordt, zorgen wij voor leesmateriaal, heerlijke Italiaanse espresso en gratis WiFi.

Goed bereikbaar
The TailorMates is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Geen probleem: er is genoeg parkeergelegenheid.

Geïnteresseerd? Op zoek naar een pak op maat? Maak dan nu een afspraak.