Personal Tailors

De Tailors

We’re not here to sell suits. We’re here to share our passion!

Personal Tailor Mireille: ‘Ik vind het heerlijk met de klant persoonlijk een pak te designen die bij hem past. Het juiste pak bij de juiste persoon.’

Personal Tailor Ronald:’Het is mijn passie alle plooien glad te strijken, de moeilijkste figuren toch aan een mooi strak zittend pak te helpen. Als Traveling Tailor ben ik altijd onderweg om klanten thuis, op kantoor of in een Hotel bij te staan in hun zoektocht naar het perfecte maatpak.’

Personal Tailor André: ‘De klant op zijn gemak stellen is mijn passie. Gezamenlijk een pak ontwerpen dat goed past en dat de klant vol zelfvertrouwen kan dragen.’

Founder Ronald Gans: ‘Ik schrijf het woord SERVICE met hoofdletters. We willen alleen maar blije klanten die tevreden de deur uitgaan.’

Het concept - TAILORING MADE PERSONAL

The TailorMates is dé specialist in maatpakken en maathemden van Nederland. Onze flagship store is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Geen standaard pakken en overhemden die we vermaken, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie. Kom langs in onze store op de Zuidas of schrijf je in als Mate online. Geen tijd? Maak een afspraak met The Traveling TailorMates bij je thuis of op kantoor of schrijf je online in als Mate.

Bij onze Personal Tailors staan jouw wensen en smaak centraal. Wij nemen jouw maten nauwkeurig op en inspireren bij het maken van de juiste keuzes uit onze enorme collectie Italiaanse stoffen van gerenommeerde huizen als Vitale Barberis, Guabello, Reda, Cerruti, Holland & Sherry, Scabal, Zegna, Loro Piana en meer. Door voeringen, knopen en een groot aantal overige opties kun je een uniek pak samenstellen wat geheel past bij jouw persoonlijke lifestyle.

Onze werkwijze

Het concept is meer dan een maatpak of een maatshirt. Ons concept is personal tailoring! De werkwijze is eenvoudig:

Stap 1: become a mate
Meld je aan als “Mate” van The TailorMates. Je naam en email adres zijn voldoende. Liever mobiel? Download dan eerst de app en meld je daar aan als Mate. Eenmaal in ons bestand is het tijd om kennis te maken met je personal tailor. 

Stap 2: free measurement
De basis voor elk maatpak of maatshirt: het opnemen van je maat. Hiervoor maak je een afspraak met een van onze maatspecialisten, in de store of via de Traveling Tailormates. Het maatnemen duurt circa een half uur. Gewoon binnenlopen in onze store op Amsterdam Zuidas kan ook, er is altijd een Personal Tailor die je kan helpen.


Stap 3: jouw TailorMates
Laat ons je voorkeuren weten. Via de app is dat heel eenvoudig. Heb je je via de website aangemeld, dan ontvang je een email. Weten we je voorkeuren, dan kunnen we ons aanbod van producten en services hierop aanpassen.

Stap 4: service en advies
TailorMate geworden? Sit back en relax. Via de mobiele app of via de email benaderen we je regelmatig met service en advies op maat. Je kunt het ook komen halen, online of in onze store.

Stap 5: bestel eenvoudig
Online, via je mobiel, bij onze Traveling TailorMates of in de store. Jouw tijd is ons kostbaar.


Jouw Personal Tailors

Je kunt je Personal Tailors bereiken door te bellen met 020-7743700 of mail naar tailor@thetailormates.com. Of maak direct een meetafspraak.


Where ever you go, your tailor wil follow! Nieuw: Traveling TailorMates, beschikbaar in heel Nederland. Unieke service van The TailorMates: The Traveling TailorMates. Onze Personal Tailors worden Traveling Tailors en komen naar je toe thuis, op kantoor of onderweg.

Bezoek Traveling TailorMates

11205161_691833044278387_6604341470202206360_n

Geen vermaakt pak, maar een echt maatpak

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Bastiaan van de Lagemaat

Jullie zeggen dat mannen in maatpakken sneller carrière maken en wellicht is het waar. Vanaf volgende maand ga ik drie ABN AMRO kantoren leiden in plaats van een. Jullie maatwerk heeft bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen op de werkvloer en dat heeft ongetwijfeld zijn vruchten afgeworpen.

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Geweldig pand en uitstekende service. Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Joris Wetzer, 5*

De mooiste zaak die ik ooit gezien heb, en dan heb ik het nog niet eens gehad over de uitstekende service en klantvriendelijkheid !

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.