Nieuw: korting oplopend tot 30% voor Prime Mates

Als vaste klant van The TailorMates willen wij jou laten profiteren van al het fijne maatwerk dat The TailorMates te bieden heeft. Daarom hebben wij het Prime Mates programma ontwikkeld.  Zie het als een persoonlijk abonnement op The TailorMates. Maar wel een abonnement met heel veel voordelen!

Alleen als Prime Mate profiteer je vanaf nu van scherpe kortingen op maatpakken en andere persoonlijke aanbiedingen op bijvoorbeeld maatshirts, accessoires en andere TailorMates producten. Ja, je leest het goed, alleen Prime Mates ontvangen deze kortingen!

Ieder jaar tot 30% korting op maatpakken

De kern van ons Prime Mates programma vormt maatpakken. Als Prime Mate ontvang je 10% korting op het eerste maatpak. Koop je een tweede maatpak, dan ontvang je 20% korting. Bij een derde maatpak ontvang je maar liefst 30% korting! Alle maatpakken daarna, in datzelfde jaar, betekent altijd 30% korting. Je kunt gebruik maken van deze kortingen voor maar €149,- per jaar.

discount

rekenvoorbeeld

Prime Mates voordelen

  • 1e maatpak = 10% korting, 2e maatpak = 20% korting, 3e maatpak = 30% korting.
  • Voor verdere maatpakken na het 3e maatpak geldt altijd 30% korting.
  • Exclusieve kortingen op maatshirts, maatschoenen, maat jasjes, leisure wear, accessoires.
  • Prime Mates Events: Masterclasses, netwerkborrels, lezingen, meet and greets.
  • Speciale Prime Mates pas.
  • Gratis voor vaste klanten.

Maak nu een meetafspraak, meld je aan voor het TailorMates Prime Mates programma en profiteer direct van 10, 20 én 30% korting op je nieuwe maatpakken voor maar €149,- per jaar.

Meetafspraak maken