2e maatpak en/of 2e maatshirt halve prijs

Na een lange hete zomer slaan de temperaturen nu dan echt om. Tijd voor de herfst! Tijd om je garderobe aan te vullen met een nieuwe collectie. The TailorMates helpt je daar graag bij. Dat doen wij met een hele speciale herfst actie; jouw 2e maatpak voor de halve prijs.

Maar dat is nog niet alles, naast jouw tweede maatpak halve prijs bieden wij ook jouw tweede maatshirt voor de halve prijs aan. Dit voordeel kan je combineren met 2e pak halve prijs, dus bij elk pak een nieuw maatshirt of los. Dat betekent dat je ook voor alleen maatshirts naar The TailorMates kunt komen en jouw tweede maatshirt voor de helft van de prijs kunt aanschaffen.

Afspraak maken

87ad6acf-9cd0-42fc-9778-1f66fbdfefd1

 

 

word prime mate!

De kern van ons Prime Mates programma vormen maatpakken. Als Prime Mate ontvang je 10% korting op het eerste maatpak. Koop je een tweede maatpak, dan ontvang je 20% korting. Bij een derde maatpak ontvang je maar liefst 30% korting! Alle maatpakken daarna, in datzelfde jaar, betekent altijd 30% korting. Een Prime Mate jaarabonnement kost €149,- per jaar.

discount

rekenvoorbeeld

Prime mate voordelen

  • 1e maatpak = 10% korting, 2e maatpak = 20% korting, 3e maatpak = 30% korting.
  • Voor verdere maatpakken na het 3e maatpak geldt altijd 30% korting.
  • Exclusieve kortingen op maatshirts, maatschoenen, maat jasjes, leisure wear, accessoires.
  • Prime Mates Events: Masterclasses, netwerkborrels, lezingen, meet and greets.
  • Speciale Prime Mates pas.
  • Voor maar €149,- per jaar

Maak nu een meetafspraak, meld je aan voor het TailorMates Prime Mates programma en profiteer direct van 10, 20 én 30% korting op je nieuwe maatpakken.

Word Prime Mate