Een Traveling Tailor Event

Een meetafspraak maken voor een hele groep? Dat kan! Al vanaf 5 personen. Onze Traveling Tailors komen langs op locatie voor een meet sessie en persoonlijk advies over de samenstelling van het pak. Je kan meteen een pak bestellen of je alleen laten opmeten om eventueel later een pak te bestellen.

De Traveling Tailor neemt ruim de tijd voor iedereen en maakt er een uniek en tailor-made event van. Prima te combineren met bedrijfsuitjes en company meetings e.d.

13267897_887485038046519_7765533061720490852_n

Group fitting in de store

The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes5

Ook is het mogelijk met een hele groep langs te komen in onze flagship store voor een group fitting. We maken er dan direct een leuk event van! We gaan op afspraak ook buiten de reguliere openingstijden open, zorgen voor een hapje en een drankje en alle middelen in de store staan tot jullie beschikking om er bijvoorbeeld een bedrijfsevenement van te maken.

Meer weten? Bel ons op 020-7743700 of mail naar corporate@thetailormates.com.

Pop up store

Onze “Popup store” showroom past in ieder type kantoor. Op deze manier kunnen we uw werkplek bezoeken. U en uw collega’s zijn dan van harte welkom in onze “shop” op het gebied van maatwerk. Geniet van onze volledige collectie en de service die je van ons gewend bent. Onze tailors nemen ruim de tijd om iedereen te meten en kunnen je voorzien van advies in een ongedwongen omgeving. We kunnen uw bedrijf ook regelmatig bezoeken, bij voorkeur op vaste momenten, zodat uw medewerkers echt een “in company store” ervaren.

Meer weten? Bel ons op 020-7743700 of mail naar corporate@thetailormates.com.

companyshop1

Event service

companyshop2

Bij speciale gelegenheden pakken we uit met onze event service, een luxe “box” met daarin een volwaardig assortiment met maatwerk,vergelijkbaar aan onze echte store.

Meer weten? Bel ons op 020-7743700 of mail naar corporate@thetailormates.com.

Onze referenties

klanten