Het concept

The Traveling TailorMates is de nieuwe mobiele concept-store voor mannen. Drukke dagen en geen tijd om een nieuwe outfit te scoren? Dan is The Traveling TailorMates de one-stop shop voor jou!

The Traveling TailorMates biedt jou de mogelijkheid om een volledige outfit, afgestemd op jouw persoonlijke wensen, samen te stellen op de locatie die jij wilt. Naast onze maatpakken en schoenen hebben we dassen, riemen, sokken, horloges, manchetknopen en andere accessoires van topkwaliteit die je outfit complementeren.

Of het nou op kantoor is, in het hotel waar je overnacht tijdens die internationale conferentie of gewoon bij je thuis, The Traveling TailorMates staat voor je klaar!

Vanuit onze store aan de Zuidas in Amsterdam komen we, op afspraak, naar je toe met onze mobiele concept-store. Met fantastische maatpakken, jasjes, Italiaanse schoenen en accessoires. Handig met een drukke agenda.

Ons werkgebied

11205161_691833044278387_6604341470202206360_n

Ons werkgebied is heel Nederland. Onze Traveling Tailors komen naar je toe overal in Nederland; op kantoor, thuis of onderweg. Maar we ontvangen je ook graag in onze Flagship Store in Amsterdam als daar jouw voorkeur naar uit gaat. Je kunt de Traveling Tailors bereiken door te bellen naar: 020-7743700, te mailen naar info@travelingtailormates.nl of maak direct een meetafspraak online.

Traveling Tailor Events

Een meetafspraak maken voor een hele groep? Dat kan! Al vanaf 5 personen. Onze Traveling Tailors komen langs op locatie voor een meet sessie en persoonlijk advies over de samenstelling van het pak. Je kan meteen een pak bestellen of je alleen laten opmeten om eventueel later een pak te bestellen. De Traveling Tailor neemt ruim de tijd voor iedereen en maakt er een uniek en tailor-made event van. Prima te combineren met bedrijfsuitjes en company meetings e.d.

Meer informatie

corporate grouo service