trouwpakken specialist

The TailorMates is de trouwpakken specialist van Nederland! De bovenste verdieping van onze Flagship Store in Amsterdam is er zelfs speciaal voor ingericht: get tailored in de Groom Room, Bel ons  op 020-7743700.

Trouwpakken

Tailor-Made Trouwpakken. Bij The TailorMates draait het om klassieke of modern gesneden trouwkostuums. Aangemeten door onze meester kleermakers en stuk voor stuk op maat gemaakt in ons atelier.

Welk trouwkostuum je ook kiest, de stof, knopen, voering etc. zoek je zelf uit. In ons atelier vind je stalen van Loro Piana, Vitale Barberis, Cerruti, Guabello en Ermenegildo Zegna. Maar ook van Scabal, Holland & Sherry en Dormeuil. Stuk voor stuk iconische fabrikanten en makers van de beste stoffen op deze aardbol.

Je hebt al een echt maatwerk trouwpak vanaf €495,-

Afspraak maken

The-TailorMates-WebsiteSchilderijtjes15

Een greep uit onze collectie trouwpakken

Maatpak of ready-to-wear

executive1


The TailorMates is specialist in maatpakken. De voordelen van een maatpak: meer keuze, comfort en qua prijs/kwaliteit superieur aan een confectiepak die je elders koopt. Het nadeel van een maatpak: het kost tijd om te maken in ons atelier, denk aan 4 tot 5 weken minimaal! Dus kom op tijd, maak nu direct een afspraak.

Heb je haast? Te laat aan het trouwpak gedacht? Geen nood. We hebben ook een beperkte collectie aan ready-to-wear pakken die we in “enkele dagen” op maat kunnen maken. Deze trouwpakken kun je laten aanmeten in de Groom Room. Bel de Groom Room via 020-7743700.

Afspraak maken

Accessoires

Als specialist in trouwen heeft The TailorMates ook een handige collectie maathemden, stropdassen, Italiaanse schoenen, sokken en andere mannen-accessoires van topkwaliteit. Alles wat je nodig hebt op een adres.

Mio Tinto schoenen bijvoorbeeld. In vier pasvormen, maar in een tiental verschillende kleuren te verkrijgen. Altijd een passende kleur bij je trouwpak.

Meer informatie

fe4544a3-aacc-40bb-aa95-f823b1c53600

Groom Room

groomroom - lijstje


De top floor van onze flagship store is de Groom Room. Bereid u voor op een TailorMates experience! In onze Groom Room kunt u in alle rust en op elk gewenst tijdstip, voorzien van een hapje en drankje, uw trouwpak volledig samen stellen. Onze Master Tailors begeleiden u bij elke stap in dit unieke proces. Bel de Groom Room via 020-7743700. Ook kunnen onze master tailors bij u langskomen om uw trouwpak op locatie aan te meten.

Meer informatie

Trouw groepen

Bij The TailorMates steken we niet alleen de bruidegom in een mooi trouwpak, maar kunnen we ook maatwerk leveren voor de groep met mannen er omheen. Dus neem je vader, schoonvader, getuigen en zelfs bruidsjonkers mee naar The Groom Room. Wij kunnen ze kleden, volledig in harmonie met het door jouw gekozen trouwpak, zodat jij als bruidegom, samen met je bruid, het stralende middelpunt bent. Dat is het voordeel van echt maatwerk; als groep gekleed, maar toch met maatwerk mogelijk individueel. Wij ontvangen je graag in onze Groom Room, de etage speciaal bedoeld voor de aanstaande bruidegom en zijn familie en of vrienden.

Afspraak maken

groep

Geen vermaakt pak, maar een echt maatpak

Wat onze klanten zeggen

Thijs Fleers, 5*

Niks anders dan kwaliteit en uitstekende service !

Maurice Pronk, 5*

Top service door vriendelijk en professioneel personeel en bovendien mooie maatpakken uiteraard. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Joris Wetzer, 5*

De mooiste zaak die ik ooit gezien heb, en dan heb ik het nog niet eens gehad over de uitstekende service en klantvriendelijkheid !

Stephan, 9,7

Vakmanschap en passie voorop bij The TailorMates! Geweldig pand en uitstekende service. Een maatpak is de investering absoluut waar, ze letten op elk detail om het perfecte product af te leveren!

Perfectwedding, 10

Trouwpak daar gekocht. Goede service, er werd ruim de tijd genomen en advies gegeven. Mooi materiaal, mooi handwerk, helemaal top. Absolute aanrader.

Bob Raymond Kars

Draag met groot plezier de door jullie gemaakte kleding en accessoires. Tot in het nieuwe jaar!

Richard van Bemmel

Dank voor de fijne hulp vandaag bij het uitzoeken van de kleding!

Matthew van Riel

Graag wil ik je bedanken voor de prettige kennismaking van afgelopen zaterdag. Uiteraard ook voor de leuke ervaring met de wereld van maatwerk! Ik ben erg blij met mijn keuze en zie uit naar het eindresultaat.