ALLES VOOR JOUW TROUWDAG

Je trouwpak is natuurlijk niet af zonder de juiste accessoires! Als specialist in trouwen heeft The TailorMates ook een fijne collectie maathemden, stropdassen, Italiaanse schoenen, sokken en andere trouw-accessoires van topkwaliteit. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag.

Massimo Mioretti schoenen

Massimo-frame-4-601-x-432

Net als The TailorMates is Massimo Mioretti een merk gebaseerd op onze filosofie. Maatwerk, passend bij jouw eigen stijl en speciaal voor jou gemaakt. De op de millimeter nauwkeurige meting wordt gerealiseerd door een ‘state-of-the-art’ 3D-voetscanner. Daarna gaan de schoenen door een productieproces van circa 250 stappen en worden gecontroleerd door 160 toegewijde en talentvolle ambachtslieden.

Massimo Mioretti schoenen vanaf €499,-

Afspraak maken

MIOTINTO SCHOENEN

MioTinto schoenen zijn 100% Italiaans vakmanschap, gemaakt door en voor liefhebbers van pure perfectie. In 3 modellen en 24 kleuren verkrijgbaar. Naast schoenen biedt Mio Tinto ook bijpassende, met de hand afgewerkt ceintuurs. Om je schoenen de best mogelijke behandeling te geven kan je ook een zeer zachte en verzorgende schoenen crème bestellen. Zo houd je jouw Mio Tinto’s in super conditie, ook na je bruiloft.

MioTinto schoenen €299,- inclusief riem in de kleur van je nieuwe schoenen

Afspraak maken

 

Maathemden

The TailorMates Shirts zijn op maat gemaakte overhemden. Van een 100% katoenen stof van Italiaanse kwaliteit. Passend bij jouw trouwpak, van onberispelijke kwaliteit en een plezier om te dragen op jouw huwelijksdag. Na het kiezen van jouw stoffen, patronen, manchetten en een eigen monogram, word je wederom opgemeten door jouw Personal Tailor voor de ideale maatvoering.

Maathemden vanaf €150,-

Afspraak maken

MANCHETKNOPEN

Maak je maathemd helemaal af met een passende set manchetknopen. Een echt trouwpak én maathemd kan niet zonder dit accessoire. Stem je keuze af op de kleur van je nieuwe trouwpak, of kies juist voor een unieke opvallende vorm of kleur.

Manchetknopen €30,-

Afspraak maken

frame manchet trouwen

GILETS

frame gilet trouwen

Bepaal je eigen stijl, ook tijdens je trouwdag. Een klassiek trouwpak is 3-delig waarbij de gilet zorgt voor die ultieme klassieke uitstraling. Maar een gilet kan tegenwoordig ook heel modern worden gedragen. Kies je eigen stof; een uniek patroon of wat dacht je van een contrasterende gilet kleur die juist voor wat kleur zorgt tijdens je bruiloft. Onze gilets passen bij ieder trouwpak en iedere gelegenheid. Of je nu voor één of twee rijen kopen gaat, je trouwpak zal tot in de puntjes verzorgd zijn!

Gilets vanaf €175,-

Afspraak maken

DASSEN EN STRIKKEN

Geen trouwpak compleet zonder das of strik. Onze ruime collectie biedt voor ieder wat wils. Een mooie klassieke zelfstrikker, normale vlinderstrik of juist een opvallende kleur stropdas. Speel met het geheel en gebruik de das of strik als finaal detail. Hoe persoonlijker, hoe beter! Een trouwdag hoeft tenslotte niet standaard te zijn….

Dassen en strikken vanaf €35,-

Afspraak maken

frame strik trouwen

RIEMEN

frame riemen trouwen

Geen zorgen om een afzakkende pantalon tijdens de bruiloft? Kies dan voor een mooie handgemaakte lederen riem van The TailorMates.
De riem is van 100% leer en wordt met de hand afgewerkt.

Lederen riem €89,-

Afspraak maken