TROUWPAK IN AMSTERDAM NODIG?

Dan ben je bij The TailorMates aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in trouwpakken op maat in Amsterdam en omgeving, handig gesitueerd aan de Zuid-As in een indrukwekkend pand. De top-floor van onze flagship store is helemaal ingericht op trouwen, visit onze Groom Room en ervaar het.

Bij The TailorMates draait het om klassieke of modern gesneden trouwkostuums. Aangemeten door onze meester kleermakers en stuk voor stuk op maat gemaakt in ons atelier. Welk trouwkostuum je ook kiest, de stof zoek je zelf uit. In ons atelier vind je stalen van Loro Piana, Vitale Barberis, Cerruti, Guabello en Ermenegildo Zegna. Maar ook van Scabal, Holland & Sherry en Dormeuil. Stuk voor stuk iconische fabrikanten en makers van de beste stoffen op deze aardbol.

Om je garderobe compleet te maken, heeft The TailorMates ook een handige collectie maathemden, stropdassen, Italiaanse schoenen, sokken en andere mannen-accessoires van topkwaliteit.

EXCELLENTE SERVICE

Het mag duidelijk zijn: excellente service staat bij ons voorop. Terwijl onze meester kleermaker bezig is met jouw maatpak, kun jij genieten van de krant en de beste Italiaanse koffie. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar met de auto en is er volop parkeergelegenheid.

Kortom, ben je op zoek naar een uniek trouwpak in Amsterdam? Dan staat The TailorMates voor je klaar. Maak snel een afspraak en ervaar zelf onze schitterende winkel. Bel ons nu op 020-7743700.