Welcome to our groom room

Just tailored! In the Groom Room van The TailorMates! Wij, The TailorMates, zijn de maatwerk specialist van Nederland. Trouwen is maatwerk en daarom hebben wij het aanbod van trouwpakken geplaatst in een ruimte die dedicated is voor het trouwen. We ontvangen u graag in de Groom Room op de top floor van onze flagship store. Hier kunt u in alle rust en op elk gewenst tijdstip, voorzien van een hapje en drankje, uw trouwpak volledig samen stellen. Onze Master Tailors begeleiden u bij elke stap in dit unieke proces. Bel voor een afspraak: 020-7743700 Of maak een afspraak online.

Afspraak maken

groomroom

Nu ook in de rest van Nederland

Team personal frame

Wilt u de full experience van de Groom Room, dan moet u naar Amsterdam toe komen. Gaat het u puur om het aanbod van trouwpakken, dan kunt u ook afspreken met een van onze traveling tailors. Onze traveling tailor komt op de locatie naar uw keuze en stelt daar samen met u, uw trouwpak samen.

Afspraak maken

For the ladies: trunk shows

Speciaal voor onze vrouwelijke fans kunnen wij melden dat The TailorMates regelmatig “Trunk Shows” zal organiseren van designers van Nederlandse bodem die hun eigen trouwkleding, jurken en accessoires ontwerpen. Onze eerste Trunk Show is een exclusieve samenwerking met Monique Collignon en haar nieuwe trouwlabel Mariage Couture! Monique en haar team hebben een waanzinnige collectie samengesteld die helemaal past bij de essentie van The Groom Room, namelijk het realiseren van jouw droomhuwelijk.

collignon