TROUWPAK IN ROTTERDAM NODIG?

Dan ben je bij The TailorMates aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in trouwpakken op maat in Rotterdam en omgeving. Onze Groom Room heeft nu ook een vestiging in Rotterdam, in onze Office locatie op de Kop van Zuid.

Bij The TailorMates draait het om klassieke of modern gesneden trouwkostuums. Aangemeten door onze meester kleermakers en stuk voor stuk op maat gemaakt in ons atelier. Welk trouwkostuum je ook kiest, de stof zoek je zelf uit. In ons atelier vind je stalen van Loro Piana, Vitale Barberis, Cerruti, Guabello en Ermenegildo Zegna. Maar ook van Scabal, Holland & Sherry en Dormeuil. Stuk voor stuk iconische fabrikanten en makers van de beste stoffen op deze aardbol.

Om je garderobe compleet te maken, heeft The TailorMates ook een handige collectie maathemden, stropdassen, Italiaanse schoenen, sokken en andere mannen-accessoires van topkwaliteit.

EXCELLENTE SERVICE

Het mag duidelijk zijn: excellente service staat bij ons voorop. Onze specialiteit is maatwerk, voor een unieke gelegenheid. Kortom, ben je op zoek naar een uniek trouwpak in Rotterdam en omgeving? Dan staat The TailorMates voor je klaar. Maak snel een afspraak en ervaar de Groom Room. Bel ons nu direct op 085-4000306.