VERMAAKT pak versus MAATPAK

Op zoek naar een nieuw pak? Maar dan een echt uniek maatpak? Welkom bij de maatpakken specialist van Nederland. Hou jij van kwaliteit, een eigen stijl en ben je op zoek naar een pak dat echt als gegoten zit? Kies dan voor maatwerk. Het hoeft niet duurder te zijn!

Onze maatpakken

NIET VERMAAKT, MAAR EEN ECHT MAATPAK!

In veel winkels, ook online, koop je confectie pakken of pakken die worden vermaakt. Dat is dus geen maatpak maar een vermaakt pak.

The TailorMates is maatwerk specialist. Wij leveren geen vermaakte pakken, maar echte maatpakken. Als eerste wordt je helemaal opgemeten door onze Personal Tailors, vervolgens creëer jij zelf de hele look & feel van je nieuwe maatpak. De stof, de voering, de garen, unieke knopen en om het helemaal af te maken voeg je een eigen monogram toe. Je naam bijvoorbeeld, of een eigen kreet. In ons atelier wordt je maatpak vervolgens helemaal in elkaar gezet.


BETAALBAAR MAATPAK

framemaatpak


Het aanbod van vermaakte pakken is enorm. In maatwerk is de keuze nog veel groter, immers het atelier maakt simpelweg het unieke pak dat jij zelf hebt samengesteld. Wij bieden een groot variatie in maatpakken, van klassiek gesneden tot modern geblokt.

En de prijs? Die is veel lager dan je zou verwachten! Een pak op maat uit onze ‘affordable luxury’ Business Line begint al vanaf € 495,-. Het ideale maatpak is bij ons heel betaalbaar.

DE ‘FINISHING TOUCH’

Bij The TailorMates loopt je niet direct met je maatpak de winkel uit. Daar zijn wij eerlijk in, dat is misschien wel het enige nadeel van maatwerk. Het creëren van jouw maatpak neemt ongeveer 4 weken in beslag. Om je nieuwe maatpak helemaal ‘af’ te maken kun je bij ons ook terecht voor stijlvolle maathemden, fijne op ‘hand-made’ Italiaanse schoenen en andere accessoires zoals riemen, stropdassen en stijlvolle horloges.

Omdat wij weten dat jouw tijd kostbaar is, biedt The TailorMates ook unieke services, zoals in-store tailoring of het stomen van je maatkleding. Om je extra tegemoet te komen met die drukke agenda bieden we ook de Traveling TailorMates service. Geen zin om naar de winkel te komen? Dan komen wij naar jou! Thuis, op kantoor of onderweg.


framemiotinto

PROFITEER NU VAN € 50,- GRATIS SHOPTEGOED

Schrijf je nu in als Mate en ontvang direct €50,- shoptegoed.
Direct te besteden bij de aanschaf van een nieuw maatpak.
Daarnaast zullen we je op de hoogte houden van al onze andere acties, nieuwe producten en succesverhalen.

Become a Mate